5. února 2019

#3NÁCT: Dvojité jubileum!

https://www.divadlovdlouhe.cz/repertoar/festivaly/festival-13-10-rocnik-2019/
 10. ročník divadelní přehlídky nejen pro teenagery

Již zítra startuje jubilejní desátý ročník festivalu nejen pro teenagery. Festival 13+ představí letos v Divadle v Dlouhé celkem osm inscenací, které jsou určeny mladému publiku a přijedou sem z Plzně, Mostu, Ústí nad Labem, Brna a Ostravy. Nebudou samozřejmě chybět ani inscenace domácího souboru. Celý program naleznete pod úvodním obrázkem, který je jako vždy odkazovátkem, a nějaké ty další informace v našem tradičním úvodníku.

Proč dvojité jubileum? Proč vůbec nějaké jubileum? Minulý rok jsme potřetí reflektovali festival Dítě v Dlouhé, který oslavil svých krásných dvacet let. A jeho pubertální sourozenec Festival 13+ už jej začíná pomalu dohánět. Letos nás čeká poloviční, desátý ročník a my jej budeme též již potřetí doprovázet. To už máme dohromady tři roky s Dlouhou a jejich šesti festivaly pro děti a mládež. Nebude tedy překvapením, že se opět můžete těšit na pravidelné reflexe a jako několikrát předtím, pro Vás (spolu s Veronikou Štefanovou) připravíme také jeden z únorových dílů pořadu Divadlo: Reflexe!, který se bude letošním festivalem zabývat. A nežli se s námi potkáte v divadle nebo si otevřete první reflexe, připomeňte si ročníky předchozí - textově, rozhlasově, se všemi cenami a odkazy...

2018 // 9. a 20. ročník
2017 // 8. a 19. ročník
2016 // 18. ročník

Redakční PS.
My víme, že dlouho nic nebylo. Ale to jen proto, že teď toho bude hodně. Navíc už začaly velkolepé přípravy dárku pro vás-nás ke čtvrtým narozeninám. Možná... že se pták s fajfkou chystá... Něco (se) určitě chystá. Buďte s námi, bude to / budeme stát za to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Podepisujte se prosím celým jménem, popřípadě jeho vhodnou částí. Děkujeme.